Onafhankelijk

De stichting heeft een onafhankelijk bestuur, bestaande uit collega's van Athora Netherlands. Het bestuur van de stichting bepaalt de globale koers van de stichting en toetst welke projecten passend zijn. Alle bestuursleden doen dit naast hun reguliere werkzaamheden.

Ambassadeurs en partners

De stichting organiseert zelf activiteiten, maar gaat ook partnerschappen aan met andere maatschappelijke organisaties. Ook werft de stichting ambassadeurs binnen de eigen organisatie om projecten te initiëren en coördineren. Want hoe meer mensen meehelpen, hoe meer mensen we kunnen bereiken.

Financiering

Alle collega's van Athora Netherlands mogen een deel (drie dagen, conform CAO) van hun werktijd besteden aan vrijwilligerswerk. Zo maakt Athora de activiteiten van de stichting grotendeels mogelijk. Financieel is de stichting afhankelijk van donaties en interne inzamelingsacties.

Over Athora Netherlands

Athora Netherlands is een gespecialiseerde pensioen- en levensverzekeraar; moedermaatschappij van de merken Zwitserleven en Reaal. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zitten al ruim 100 jaar in het DNA van het bedrijf. Kijk eens op de site voor meer informatie over Athora Netherlands.